Home Locuri pescuit Partide ID:14382

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person nixon26
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility230 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Daca ploua, pe partea cu plopii nu poti iesi.

label_outline
Momeli folosite:
buchet rama, boabe, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Vreme buna, liniste fara manele, nu a batut vantul deloc. Doua capturi, 2.3kg si 1kg, doar la undita de 3 metri aruncata la 2 metri de mal.
Merg pe aceasta balta in fiecare sambata din martie si de fiecare data nu am avut noroc decat sa ajut vecinii sa scoata pestii din apa, uimit cu stupoare ca si ei foloseau aceleasi momeli si monturi ca si mine. Mi-a aratat paznicul pe telefon o captura de 10kg prinsa vineri 31 iulie langa locul unde pescuiam. Voi reveni si sambata asta numai cu undite (la plopi pentru cunoscatori).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]