Home Locuri pescuit Partide ID:13881

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person lseptilici
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility18 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Se ajunge destul de usor. Dupa complexul Doraly se face dreapa pe linga benzinaria Rompetrol. In caz de ploaie este mai greu de intrat pe partea cu plopi.

label_outline
Momeli folosite:
O partida slaba. Am folosit toate momelile clasice (mamaliga, porumb, viermusi, rame, pufuleti). Toate incercarile au fost zadarnice.


label_outline
Comentariu despre partida
Categoric a fost cea mai slaba partida din acest an. Toti cei care au fost pe balta au avut numai cuvunte de repros. Am aflat ca apa a fost tratata cu piatra vinata pentru a proteja pestele de o viitoare boala.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 7 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]