Home Locuri pescuit Partide ID:13729

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGaneasa 2
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person COLTZ69_RO
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12ore

label_outline
Drum de acces
bune, chiar si pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, rama, mamaliga pentru bomba.


label_outline
Comentariu despre partida
Ca de obicei, nu m-a dezamagit. In continuare mizerie pe balta... Peste are balta, dar nu trage mereu, este pe toane (pestele sau administratorul are toane). Din spusele adminului, se pare ca s-a repopulat balta cu exemplare intre 1.5-7kg.
Din ce s-a prins pe balta ... are peste intre 1.5 -4 kg si caras mai mult ca anul trecut. Aceasta partida, cu toate ca a plouat, nu a dezamagit: 10 carasi frumosi la 300-500g si un ciortan pana in 2 kg. Am mai intepat inca 3 ciortani, dar 1 l-am scapat eu (o sa schimb acele) si inca 2 un incepator, bunul meu prieten Bogdan, care s-a rugat de mine sa-l las pe el sa-i scoata!!! Mare greseala din partea mea!!!
Fire intinse tuturor!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]