Home Locuri pescuit Partide ID:23379

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGabud
loc. Ocna Mures, jud. Alba

  • Adaugat de: person maxx77
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1329 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
pe ruta dinspre Ocna Mures prin Noslac-Captalan-Copand-Stana de Mures se vireaza stanga spre manastire. este indicator cu manastirea dar si cu Balta Gabud.
asfalt pana in zona manastirii dupa care urmeaza un drum de tara pe o distanta de 150-200m. acceptabil.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, boilies, pelete, pufi.


label_outline
Comentariu despre partida
Vreme nasoala, a plouat in majoritatea timpului cu vant intens. Putini pescari pe balta, din cauza vremii cred. Am luat 3 carasi maricei (300-400 g) si un crap de aprox 2.5 kg. Dar a fost o zi cu cu rezultate foarte proaste pentru toti cei de pe balta. Mai rare zile ca aceasta. De obicei se prinde bine, crap, cteno, novac. Felicitari d-lui Nelu Zait pentru cum administreaza locatia.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]