Home Locuri pescuit Partide ID:27951

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFundulea 6
loc. Fundulea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person pokegnom
  • scheduleacum 4 luni
  • visibility9252 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40ron/12h

label_outline
Drum de acces
Ok...

label_outline
Momeli folosite:
Libelule, rame, viermusi, porumb in conserva, porumb cu aroma de usturoi, porumb cu aroma de anason, porumb cu aroma de vanilie, porumb tinut in palinca.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta pe la 7.00 dar greu de gasit un loc ok, pentru ca apa e scazuta cu vreun metru fata de normal.
Am pescuit cu 4 bete: 2 lansete si 2 feedere dar nimic ... inexistent.
Iar Dumnezeu mi-e martor ca am incercat la tot ce mi-a trecut prin minte: rame, viermusi, libelule, boabe de porumb tinute in diferite arome (anason, usturoi, vanilie, palinca), nada fiind o mamaliga proprie facuta din malai, gris, seminte de floarea soarelui macinate si un mix de petele mici. Rezultate ... nicio trasatura in 7 ore de pescuit.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 7 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]