Home Locuri pescuit Partide ID:13856

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFrunzanesti 1
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person catalos
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility524 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 Ron/24 ore

label_outline
Drum de acces
Dupa ce treci de Tanganu, e jale, plin de gauri in asfalt, apoi o portiune bunicica de dale, si apoi inca 150 m de sleauri facute de rotile de la tractor - daca da o ploaie sigur nu mai iesi.

label_outline
Momeli folosite:
Vierme, Rama serpeasca, coropisnita, boabe, patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns in jur de ora 18, am curatat vreo 40 de minute locul care era plin de bradis, apoi am mers cu barca si am plantat. Pana la ora 01:20 nu am vazut nici o trasatura la nici o momeala.

Am uitat sa mentionez ca imediat ce am ajuns, cand nici nu apucasem sa scoatem sculele din masina a venit un tinerel dubios, cu o duba de culoare alba, care a cerut taxa si apoi ne-a luat cu vrajeala ca exact pe locul unde ne-am asezat noi cu o saptamana in urma a prins un turc 25 de kg de caras si un romanesc si alt crap frumusel, scapandu-l.

Pescari mai erau pe malul cu biserica si pe malul satului, dar nu stiu sa fi prins cineva ceva.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 99 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]