Home Locuri pescuit Partide ID:11824

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFrunzanesti 1
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person danrusu03
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility11 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30ron/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul este ok pana pe malul baltii.

label_outline
Momeli folosite:
Am ajuns pe balta vineri seara si am plantat 18 lansete! Pina dimineata o singura trasatura si prima captura, un caras la 1kg. Pina dimineata nu a mai miscat nimic. Am schimbat monturile la ora 6 dimineata si am dat la buchet de viermusi cu pufarina in cap. Rezultatul au fost 15 carasi destul de frumosi intre 300gr-1kg! La undita te poti distra cu bibanel, rosioara, sabioara care la vierme trage ca nebunul.


label_outline
Comentariu despre partida
Eu spun ca la banii astia balta este destul de buna mai ales ca am vazut capturi de crap destul de frumoase pe aceasta balta!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 7 kg
-Alte specii: 2 kg

-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 18 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]