Home Locuri pescuit Partide ID:11824

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFrunzanesti 1
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person danrusu03
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility5 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30ron/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul este ok pana pe malul baltii.

label_outline
Momeli folosite:
Am ajuns pe balta vineri seara si am plantat 18 lansete! Pina dimineata o singura trasatura si prima captura, un caras la 1kg. Pina dimineata nu a mai miscat nimic. Am schimbat monturile la ora 6 dimineata si am dat la buchet de viermusi cu pufarina in cap. Rezultatul au fost 15 carasi destul de frumosi intre 300gr-1kg! La undita te poti distra cu bibanel, rosioara, sabioara care la vierme trage ca nebunul.


label_outline
Comentariu despre partida
Eu spun ca la banii astia balta este destul de buna mai ales ca am vazut capturi de crap destul de frumoase pe aceasta balta!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 7 kg
-Alte specii: 2 kg

-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 18 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]