Home Locuri pescuit Partide ID:14824

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFantana Doamnei 3
loc. Fantana Doamnei, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person Chrisstian
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility2096 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25 lei / 12h

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun pana in Lehliul Sat, iar de acolo pana la balta se merge 15 km pe asfalt deteriorat + macadam, (total din Bucuresti 85km ).

label_outline
Momeli folosite:
rama, viermus, patratica, porumb uscat, boiles.


label_outline
Comentariu despre partida
Citind pe forum un mesaj despre balta Fantana Doamnei," balta cu crap si caras mare" (eu personal nu mai auzisem de aceata balta), oricum pretul mi-a trezit suspiciuni, 25lei/12 ore si iei tot pestele acasa !!! Am ajuns pe balta cu ajutorul unor harti scoase de pe Google Earth, prima oprire am facut-o in satul Fantana Doamnei, din discutia cu un localnic am inteles ca acolo sunt 3 balti care apartin de acest sat, prima se numeste Fantana Doamnei 1, se afla dupa sat spre Benga acesta fiind inchisa la pescuit, a 2-a se afla in dreptul satului si este balta de protocol care apartine unui tip care are cateva mii de hectare de teren, iar ultima este si cea vizata de noi care se afla dupa sat spre Milotina (cea cu banci si hazna in camp). Pe balta mai erau inca 2 masini !!! care au venit ulterior sosiri noastre. Am pescuit toata dimineata de la 6.30 pana la 11 fara nici macar un tac, la sosirea paznicului am hotarat sa strangem, la fel si ceilalti pescari care erau pe balta, la plecare un pescar din zona ne-a spus ca balta a fost navodita toamna trecuta timp de 10 zile fara sa fie populata la loc. Balta este lunga de 1.2km, lata de max 100m si cu adancime 1.5-2 m.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 9 kg
-Nr. scule folosite: 9 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]