Home Locuri pescuit Partide ID:16967

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorEsna
loc. Movila Miresii, jud. Braila

  • Adaugat de: person pislaru
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility1350 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40lei/12h

label_outline
Drum de acces
Daca ploua, nici o sansa de intare sau iesire de pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
boabe de porumb in lapte, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la 19 seara la orele 14 a doua zi la standul numarul 13. A fost acolo un concurs in trecut si sunt numerotate locurile de pescuit.
Balta e super, la lanseta nu am avut trasaturi chiar daca le-am plantat cu vaporasul. Un prieten cu care am fost si acum a prins saptamana trecuta un crap la 5 kg la plantat in acelasi loc.
In schim acum numai ciortanica la 300-500g. Vreo 8 kg de caciula. Nimic altceva nu a deranjat betele, am ajuns sa credem ca nu exista peste mic acolo ceea ce pare imposibil. La viermusi tot numai ciortan.
Ce vreau sa va spun: mi se pare ca acolo pestele este bolnav. pestii prezinta un fel de bube rosii intre solzi si chiar la cap sau inotatoare. Parca ii mananca ceva de vii, par niste rani deschise. Am zis prima data ca sunt loviti, dar apoi, dat fiind faptul ca fiecare bucata avea asa ceva, unii chiar aratau foarte rau ne-am dat seama ca e boala acolo. Ne e frica sa-l mai mancam, oricum, pacat de balta. Nu mai mergem acolo chiar daca e una din cele mai frumoase la care am fost. Daca cineva a mai fost acolo recent si i s-a intamplat acelasi lucru, va rog sa postati. Sau daca stiti ce-ar putea fi draciile acelea de pe pesti.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 7 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]