Home Locuri pescuit Partide ID:16145

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorEsna
loc. Movila Miresii, jud. Braila

  • Adaugat de: person daredevil
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility43 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/24h

label_outline
Drum de acces
drumul ok, pe balta ... ceva mici probleme daca ploua.

label_outline
Momeli folosite:
porumb cu aroma de capsuna, squid.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe aceasta balta din intamplare. Comentariile pescarilor vorbeau de la sine... nu are peste... etc etc.. Prin aceasta postare tin sa mentionez ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Intradevar daca vii la o unditareala, la un gratar, dai la o rama sau pufulete... nu iei nimic. Este o balta foarte dificila. Apa mica la mal, apoi praguri. Insa haideti oameni buni sa nu mai postam dupa o singura iesire si sa denigram numele unei balti. Intradevar sunt si balti care sunt controlate, patroni care nu stiu cum sa ne fraiereasca si sa ne ia banii. Nici un repeect pentru ei. Dar totusi sunt si balti care nu mai sunt vizitate si batute de pescari datorita unor postari false. Am incercat la crap, folosind atat feeder, cu nadirea de rigoare cat si metoda plantat (ai voie, si chiar poti inchiria si barca.
am capturat 2 crapi, Unul de 6 kg (pentru ca avea icre) si altul de 3 kg jumate. Plus doua rupturi (din vina mea), insa nu i-am vazut, deci nu pot spune ca erau mult mai mari sau mai mici. Oricum partida reusita. O sa postez si niste poze, pentru a readuce aceasta balta pe drumul cel bun. Ideea este ca daca vii la crap, la asteptat, 1-2-3 zile se merita, daca vii la un gratar, din pacate iti inseala asteptarile. Dar asta nu inseama ca nu are peste si ca trebuie pusa la zid.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]