Home Locuri pescuit Partide ID:13842

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorEgreta
loc. Vitanesti, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person fusaru
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility696 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/orele 5.30-20.00

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun avand in vedere ca atat pana la Vitanesti este asfalt cat si pe bucatica de drum de 1,8 km de cand se face dreapta (Bucuresti-Alexandria), tot asfalt, iar la intrarea pe balta este o semi-parcare.


label_outline
Momeli folosite:
Rame rosii groase, boabe de porumb la conserva, sandwich.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost la pescuit 2 echipe, fiecare formata din 2 persoane, deoarece pe balta se accepta ideea de 2 persoane- 5 bete=100 lei.
Am ajuns la ora 5, stiind ca balta deschisa pentru pescuit acum 3 saptamani are decat 12 pozitii de pescuit acceptate de administrator.
Paza de coasta era prezenta. Ne-a explicat regulile locului: 8 kg de crap de retinut, crapul sub kg eliberat, carasul la liber. De la primul lanseu am intampinat ceea ce avea sa se dovedeasca problema principala a baltii, cioatele din apa in care se infig monturile si raman acolo in 50% din cazuri (baietii astia au tuns stuful la suprafata si au lasat cotoarele in apa).
Ei si cu toate ca am priedut fiecare cam cate 15 monturi (corectand astfel toxicitatea apei prin plumbii aruncati in vad), din 15 in 15 minute, atat la undita cat si la lansete se prindeau ciortani de 300-700 g. Cred ca balta a fost populata recent cu asa ceva si le e tare foame, numai ca astia doar incurca lucrurile pentru ca trebuiesc eliberati. Capturile notabile 4 la numar au intervenit in intervalul 10-11 si au insemnat 3 cteno, 1 de 2,5 kg si 2 de 3 kg si un reomanesc de 2 kg (asta prins de mine). Capturile au fost repartizate de D-zeu uniform, asa ca fiecare a prins cate un baboi de retinut. Momeala care le-a placut: ramele rosii inelate, pe care le luasem cu noi mai mult intamplator, iar romanescul l-am luat la sandwich. Repet, toti au fost prinsi in interval de o ora 10-11. Daca nu erau cioatele din apa cred ca merita sa ne mai incercam inca o data norocul aici insa pe langa cei 50 lei de caciula (pana la urma ni s-a acceptat si ideea de a da cu cate 6 bete de echipa), cred ca prin monturile pierdute am ajuns tot la 100 lei de caciula. Carasul care e la liber nu prea exista in balta sau daca trage e infim. Am prins si 2 broaste testoase la bob de porumb, una la scurt si alta la lanseta (la lanseta nu mai avusesem parte de asa ceva pana acum). La cantitatea de peste prins am sa trec doar ce am prins eu, pozele insa sunt de grup.
Daca stati bine cu nervii duceti-va, dar atentie la monturi si agatatura din apa ca e dezastru.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]