Home Locuri pescuit Partide ID:23685

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDunare - Giugeni
loc. Giugeni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person glue
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility401 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis de pescuit

label_outline
Drum de acces
drum in lucru in localitatea Vadu-oi. Singurul drum de a ajunge sub pod pe malul jud. Constanta.

label_outline
Momeli folosite:
pestisor viu si rotative.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 06-16. Vreme frumoasa, am pescuit chiar sub pod. Au fost 3 masini, cca 10 pescari. Fiecare pescar a prins in jur de 5 kg stiuca (mirlite intre 500g si 1kg bucata).

Atentie, stiuca de pe Dunare este infestata cu un vierme rosu de 3-4 cm ce traieste intramuscular. Am vorbit cu un medic veterinar care mi-a spus sa nu mananc din peste si sa il distrug. Acest parazit a fost gasit acum citiva ani in macrou congelat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Stiuca: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]