Home Locuri pescuit Partide ID:15196

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDunare - Giugeni
loc. Giugeni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person IL97NIK
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility387 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis ANPA

label_outline
Drum de acces
Se trece podul de la Giurgeni spre Harsova si se merge pe digul din stanga soselei pana la borna 41 (se vede pe partea stanga), se coboara in stanga si se mai merge 300 m, dupa care se face dreapta inca 100 m. Drumul este aproape inacesibil chiar si pe timp bun.

label_outline
Momeli folosite:
pestisori vii.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la 6.20 pe mal si am pescuit cu 2 lansete si 3 unditi. Am stat pana la ora 14.00, satisfactie pentru 4 stiuci: 2 x 1 kg, 1 x 1.5 kg, 1 x 2 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Stiuca: 5 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]