Home Locuri pescuit Partide ID:28019

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDunare - Ara
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person cacasotto
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility7360 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
0 lei

label_outline
Drum de acces
bun...

label_outline
Momeli folosite:
viermi, rame rosii, mamaliga nada pt. platica.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe la 8.00 dimineata, vreme excelenta, soare, apa curata, in scadere, 3 pescari, am pescuit pana acum o ora - adica pana la 15.30.
Eu pescuiesc la Dunare doar la feeder, cu montura cu autointepare, o singura lanseta cu cosulet de max. 50 g cu carlige mici, fir subtire, rabdare multa... Nu am prins nimic in tot acest timp, nici macar legendarul guvid, ca sa nu va spun ca nici nu am avut cel mai mic semn ca ar exista vreo specie de pesti in apele Dunarii. Daca cineva citeste aceasta postare si stie mai mult decat mine, rog frumos sa-mi zica si mie ce se intampla ...
Multumesc frumos.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]