Home Locuri pescuit Partide ID:16549

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDumbravita
loc. Dumbravita, jud. Brasov

  • Adaugat de: person beldie.pau
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/12ore

label_outline
Drum de acces
drumul este foarte bun pe partea cu gainaria, iar pe cealalta parte (la stalpi) este dezastru. Abia intri pe uscat si daca te prinde o ploaie ... d-zeu cu tine.

label_outline
Momeli folosite:
rama, porumb, pufulete mic si mare.


label_outline
Comentariu despre partida
Ca sa prinzi un loc cat de cat acceptabil trebuie sa te duci cu noaptea in cap ori sa ramai peste noapte. De obicei ajungeam pe balta in jurul orei 4 dimin. Anul acesta am fost numai la gainarie cam de vreo 7 ori. Nu pot sa zic ca am prins peste prea mult dar a fost multumitor. Enumar doar cateva din partide. O data am luat cam 7 kg de caras, inca odata am avut 8 kg. Am avut o partida cu caras numai peste 700 g aproxim 8 buc, crap anul acesta nu am luat dar in schimb am vazut pe langa mine exemplare notabile. Perioada aceasta deja a inceput sa iasa iarba si locuri nu prea mai sunt. Este o balta care merge bine primavara in rest vara te cam uiti la bambine toata ziua. Cel mai practicat stil de pescuit este cel la fund cu momitor sau plumb. Anul trecut a fost un an in care am prins multi ciortani pana intr-un kg jumate (ce au bagat ei in primavara) si din care retineam doar pe cei mai frumosi (pentru o saramura). Primavara merge foarte bine la rama si numai dupa ora pranzului. Degeaba te duci de dimineata (doar sa-ti ocupi locul) ca pestele incepe sa traga dupa pranz. Pana atunci table si bere.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]