Home Locuri pescuit Partide ID:13994

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDumbravita
loc. Dumbravita, jud. Brasov

  • Adaugat de: person bobo2peu
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility62 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul e foarte practicabil dar daca ploua va trebuiesc obligat cizme.

label_outline
Momeli folosite:
rama, viermusi, pufoleti, mamaliga..


label_outline
Comentariu despre partida
Nu a fost vremea chiar urata, a plouat putin, dar ma asteptam la mai mult. In primul rand ar trebui sa poti pescui mai mult timp fiindca pana la ora 18... Si dupa parerea mea balta asta nu-si merita banii. Mai bine faceti-va un permis si alegeti Oltul! Cu cat lansam mai departe prindeam doar melci si scoici! Cel mai frumos peste prins in ziua aia a fost un caras la 700 grame, in rest doar la palma.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]