Home Locuri pescuit Partide ID:13356

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDumbravita
loc. Dumbravita, jud. Brasov

  • Adaugat de: person floricel1
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility22 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul pana pe malu balti este mai mult decat acceptabil, execeptie 10m unde intalniti 3 gropi.

label_outline
Momeli folosite:
am folosit aproape tot ce se putea folosi (viermi, rama, mamaliga, expandat si porumb)... rezultate am avut doar la mamaliga si expandat.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta dimineata la ora 6.00. Nici nu am apucat sa montez toate sculele ca deja am avut o captura(ciortan 800g). Pana la ora 12 am avut destul de multe capturi (crap si caras), dar de la 12 pur si simplu a murit balta(parca nu mai era peste in ea. De la 12 pana la 16.00 am avut o singura trasatura soldata cu un caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]