Home Locuri pescuit Partide ID:26798

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDragoesti BGS
loc. Ialomita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person imofish
  • scheduleacum 5 ani
  • visibility5370 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 5 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul relativ bun pana la balta, in jurul baltii, drum drept dar de pamant.

label_outline
Momeli folosite:
viermi, rame, pufuleti, bonduelle.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de pe 6 aprilie, ora 18 pana pe 7 aprilie ora 14.
Vreme foarte placuta noaptea si caniculara ziua, fara vant, fara ploaie. Putini pescari pe balta, asa ca am avut locuri de ales la discretie... si am ales prost :) pe apa adanca in aceasta perioada a anului.

Balta curata, multa iarba verde, ceva copaci, paznici civilizati... a lipsit pestele, care a intrat "la bataie", fix in noaptea in care am ales sa pescuim noi. Nu ne-a ramas decat sa admiram sariturile pe suprafata apei, ceea ce ne-a confirmat ca exista peste in balta si probabil vom mai reveni pe viitor. De altfel, am inteles de la paznici ca s-a populat foarte bine in aceasta primavara, circa 2,5 tone.

La lansete, nici o trasatura, ne-am distrat dimineata, cu undita, ceva babusca, biban si foarte putin caras.

Consider ca este o balta buna, in anii trecuti am facut aici, cateva partide foarte bune, dar de data asta am nimerit prost.
Voi reveni cu drag.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Biban: 5 kg
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]