Home Locuri pescuit Partide ID:25160

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDragoesti BGS
loc. Ialomita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person dalearober
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility57 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 h

label_outline
Drum de acces
Drumul este relativ bun, depinde de locul ales in cazul unei ploi, deoarece poti avea probleme!

label_outline
Momeli folosite:
Porumb uscat inmuiat in apa impreuna cu reteta personala, tarate, uruiala, faina, strot, malai, etc., pe de-o parte, si Lauda de la Laur! Sub ac, porumb uscat si dip-uit cu aroma de scoica!


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de sambata, 28.06 pana duminica, dupa ora 16:00, pentru aproximativ 24 h!
Vremea a fost frumoasa, 29 de grade, conditii bune!
Am pescuit cam pe la mijlocul baltii, pe malul dinspre campul!
Balta era aglomerata in unele zone, per total, 60% ocupata, din ceea ce se putea vedea de pe locul meu!
Desi am plantat(jumatate din lansete cu porumb uscat si nada de la Laur, cealalta jumatate cu porumb dip-uit de mine cu aroma de scoica si nada mea, toate monturile cu plutitor le la Enterprise), nu am prins decat 6 carasei la undita, la viermusi, ceilalti doi colegi au luat mai binisor, la lanseta! Toata noaptea am avuc "tac-uri" la toate lansetele plantate, dar n-am vazut pe nimeni sa ia altceva decat caras, in afara de vecinul din stanga mea, care luate doar un ciortan!
Desi n-am mai fost de vreo 9 ani aici, ramane de vazut care este potentialul actual al baltii, in trecut plantarea era necesara, acum nu mai stiu ce sa spun, cand voi mai ajunge data viitoare! De asemenea, carasul este cat palma, pe unde se prinde, fitofag era, acum n-am vazut sa fi prins cineva!
Pe locul unde am ajuns era unul din putinele pontoane de pe balta, am putut pozitiona rod-pod-urile foarte bine!
P.S. In legatura cu rubrica de "Caracteristici ale baltii", copaci se gasesc doar pe o zona mai scurta a malului, de la ultimul cot al baltii pana la cabana paznicilor, in rest, umbrela personala este baza!
P.P.S. Mai am de facut inca doua partide inainte sa imi conturez o parere mai clara!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]