Home Locuri pescuit Partide ID:24687

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Dragoesti BGS
loc. Ialomita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person Cormoran88
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1859 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 Lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul putin greoi din cauza ploii care ca cazut noaptea precedenta dar accesibil.

label_outline
Momeli folosite:
Boillies, pop-up, pelete, rame, viermusi, plastice, porumb (cam de toate).


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta pe 1 mai ora 14, balta full, aproximativ 25-30 de masini, am fost 3 persoane am folosit 8 lansete in total si o varga, au fost in total 5-6 trasaturi finalizate cu 3 carasi unul maricel la 600-700 grame iar ceilalti 2 la 300-400 grame aproximativ 1kg de brichetar la varga si un harciog pe care l-am eliberat din mila :)... Nu am vazut nici pe la vecini activitate cu toate ca majoritatea plantau, la cum a decurs partida ma consider multumit avand in vedere ca vecinii nu aveau nici un peste prins, in rest balta ok, s-au construit pontoane, au fost aduse si cazane pentru depozitarea gunoiului, mai nasol cu wc-ul care nu exista. Marian baiatul care incaseaza banii foarte amabil si de treaba... am sa mai revin cand se mai incalzeste, poate va manca mai bine... Fire zbuciumate !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]