Home Locuri pescuit Partide ID:16139

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Dragoesti
loc. Dragoesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person snap007
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1077 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80Ron/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul ok daca nu ploua.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat pe fir de par, bonduelle, patratica, rama, viermusi, boilles.


label_outline
Comentariu despre partida
am fost de 2 ori pe aceasta balta, prima partida pe 24-25.04, am ajuns pe la ora 16.00 pe balta, am fost 4 insi, am plantat 15 lansete, si 9 le-am aruncat, pana a 2-a zi la 14.00 nu am prins decat 10 carasi, noaptea nu s-a prins nimic; a 2-a partida a fost pe 31.04, 2 insi cu 15 lansete, am prins 3 carasi, paznici de treaba, peste nu, balta full de pescari, am taiat aceasta balta de pe lista.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 15 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]