Home Locuri pescuit Partide ID:24509

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDanesti 3
loc. Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person alexradu94
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility3143 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul oaselor, rupi masina, pe ploaie acolo ramai!

label_outline
Momeli folosite:
bonduelle, rama, viermusi, porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Buna ziua, am fost pe data de 5.04.2014 pe aceasta balta, precizez ca ma duc de circa 10 ani! Am ajuns la ora 17:00 pe balta si am pescuit pana pe data de 06 la ora 5 dimineata. Am pescuit vizavi de casa paznicului, nu era nici un pescar pe balta. Nu am prins decat 2 carasi brichetari in 12 ore de pescuit. Cand am plecat am avut ocazia sa surprind ca dadu-se drumul la apa... ! Chiar aveam impresii de la balta aceasta dar mi-a lasat un gust amar. Nu recomand !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]