Home Locuri pescuit Partide ID:21453

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDanesti 3
loc. Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person adytzak86
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility2976 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
bun daca nu ploua ...

label_outline
Momeli folosite:
porumb la borcan, patratica, rame negre.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 06:00 pana la ora 18:00, o vreme foarte calduroasa cu umbrela si apa rece abia am rezistat. Am pescuit pe malul inalt am reusit sa prind doi somni africani, unul la 5kg si un la 3,5 kg, dupa ce dimineata mi-a rupt guta de 30 si apoi firul textil, somnii la rama neagra i-am prins, la undita. Am prins si la porumb 5 crapi, 2 la 1kg, 2 la 1,5 kg si unul la 3,5 kg si 10 carasi intre 200g-500g.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Caras: 4 kg
-Somn african/pitic: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]