Home Locuri pescuit Partide ID:22280

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorConacu
loc. Conacu, jud. Constanta

  • Adaugat de: person olivar
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility5247 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30LEI/12 ore

label_outline
Drum de acces
Daca ploua nu se mai iese.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat si cu miere de borcan


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de joi (04.10) pana sambata (06.10), vreme super, am pescuit in ultima balta in zona cu stuf, pe balta nu mai era nimeni doar eu si colegul de pescuit. Capturi am luat cten la 8,7 kg, 7,6 kg, 6,6 kg, 4,7 kg si inca vreo 10 buc. cam la 3 kg numai cten eu, colegul a luat cam la fel si inca 2 crapi cam la 6 kg buc.. Inca se prinde peste in ultima balta, chiar daca este braconata zilnic de localnicii care nu au ce sa manance si nici din ce sa faca bani, se pare ca patronul baltii a ramas fara paza decat cu 2 batranei care le este cam frica sa mai se plimbe noaptea pe balti cum faceau ceilalti baieti dinainte de stateai linistit si fara frica pe balta. Acum va recomand sa va duceti pregatiti de razboi in ultima balta sau sa fiti cel putin 5, 6 pescari ca deja braconierii au prins curaj si se dau si la voi daca nu aveti tupeu si ceva arme la voi. Eu am patit-o vineri seara cand au venit si au inceput sa arunce cu pietre in noi si in masina dupa ce joi seara nu i-am lasat sa bage plasele in balta, asa ca i-am cam alergat pe camp vineri seara dar erau cu masina si au fugit destul de repede bine ca nu s-au intors ca nu eram decat 2 pescari pe toata balta. Pentru cine cunoaste baltile si inca mai vrea sa stea noaptea acolo, aveti mare grija cu ei ca vin cu parii braconierii, a disparut pestele mic pe care cred ca l-au prins ei si a ramas cel mare care nu prea a cazut in plasele lor. Zic asta pentru ca inainte tot prindeai ceva caras acum numai vezi niciun tac la undita si lanseta pentru caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 25 kg
-Salau: 5 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]