Home Locuri pescuit Partide ID:20042

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorConacu
loc. Conacu, jud. Constanta

  • Adaugat de: person ovtavyyy
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility104 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei / 12h

label_outline
Drum de acces
Drumul de la Mangalia pana la destinatie este mai mult decat bun. Nu faci mai mult de 40 min pe ruta 23August- Pecineaga- Amzacea- Plopeni.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb in lape tras pe fir de par, tinut in prealabil in deep cu aroma de ananas.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de pe data de 03 pana pe 04.10.2011 pe partea cu drumul spre Conacu. Mai exact am dat in balta de la Negresti. Vremea a fost super doar ca vantul a batut cu putere pe durata zilei. De capturi nu a dus nimeni lipsa, si la stanga si la dreapata noastra. S-a prins crap si caras de diferite dimensiuni. din ce am observat crap s-a prins intre 500g si 10kg. Am avut parte de un cteno de 8 kg si multi carasi(carasei). Colegii mei au prins crap romanesc intre 500g si 2~2,5 kg si carasi marisori aprox. 200~300g bucata. Nu pot sa spun decat ca revin pe aceasta balta cu mare placere.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]