Home Locuri pescuit Partide ID:26993

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorComana mica
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person tanoasad
  • scheduleacum 5 ani
  • visibility7383 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 5 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul pana la intrarea pe balta este ok, dar in momentul in care ai intrat cu masina te rogi sa nu ploua ca altfel nu mai iesi, decat tras de tractor.

label_outline
Momeli folosite:
porumb natural, silicoane cu diverse arome.


label_outline
Comentariu despre partida
In 21-22.05.2016 am fost pe aceasta balta la o partida de 24h cu gandul ca pestele o sa traga si o sa ma distrez. Din pacate nu am avut nici un tac cu toate ca am folosit tot felul de momeli si nade de la cele mai tari firme. Este a 3 a oara cand vin pe aceasta balta si nu prind nimic. In fine, balta este destul de frumoasa, nu agata, are RACI iar drumul pe balta este catastrofal, daca te-a prins ploaia, aleluia, nu mai iesi decat cu tractorul. Administratia baltii ok. In concluzie nu cred ca o sa mai revin pe aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]