Home Locuri pescuit Partide ID:810

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCiorbesti
loc. Iasi, jud. Iasi

  • Adaugat de: person gabipeste
  • scheduleacum 21 ani
  • visibility1800 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 21 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Lacul Ciorbesti (Dumbrava) este un lac foarte pitoresc si poat cel mai mare lac din Moldova. Capturile cele mai intresante au fost anul treut si anume un crap de 5 kg si doi carasi de 3kg impreuna.
Nada: am folosit srotul, mamaliga.
Momeala: mamaliga amestecata cu srot si esenta de vanilie, rama. La rama nu am prins decat biban. In ciuda faptului a anul trecut incepuse sa se prinda peste adevarat, anul acesta situatia este cu totul diferita. La rama nu vei prinde nimic decat biban iar la mamaliga vei prind rosioara, foarte putin caras iar crap deloc sau foarte putin. Motivul: s-a pescuit foarte mult cu navodul.
Dupa parerea mea va sfatuisc sa va duceti la alta balta daca vreti sa prindeti peste. Daca vreti sa faceti un gratar aveti unde iar daca vreti sa va luati un insotitor cu dumneavoastra el nu va plati nimic decat daca va pescui si el.
Aveti posibilitatea de a va caza la casute.
Va doresc fir intins!!!!!!! Taxa pe 2003: 100 000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]