Home Locuri pescuit Partide ID:8934

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCiobanu
loc. Ciobanu, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person dorelo
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility1278 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pe data de 28.04.2007 am fost la pescuit cu inca un prieten. In prima parte a zilei nu am avut nici o trasatura dar in a doua parte a inceput sa traga carasul la rama. Colegul meu a reusit sa prinda un crap de aproximativ 3,5 Kg. Balta este frumoasa dar capricioasa, iar daca ploua cam greu sa mai pleci. Taxa pe 2007 este de 35 lei. Taxa pe 2007: 35 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]