Home Locuri pescuit Partide ID:6626

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 3
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility5 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
A fost un prieten si mare nasoleala, balta are peste dar are doua probleme:
1) agata rau, daca nu stii locurile;
2)patronul balti si regulile sale si anume: un singur peste, peste 1,5kg in 12 ore, 5kg de caras in 12 h, patru lansete.
-tarif diferentiat plantat (80ron) pescuit dupa mal;
- monturi cu un singur ac cu momitor (nu stia macar nici cum se cheama si vorbeste de asa ceva). Parerea mea, evitati aceasta balta chiar daca exista peste in ea, va faceti nervi degeaba. Taxa pe 2006: 40 ron, 12h lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]