Home Locuri pescuit Partide ID:27227

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 3
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person arsy
  • scheduleacum 4 ani
  • visibility6654 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 4 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70lei/12h, 100lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul sper Urziceni, dreapta spre sat Bitina, se tine drumul de asfalt până se termină, stanga după mănăstirea Chiroiu si imediat după case se tine drumul din dreapta care coboară la baltă.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb fiert, aromat.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 24 de ore, după fermă, la plantat. Vremea a fost caniculară. Nivelul apei a fost scăzut și am plantat cam la 7-10m de stuf. Activitate am avut noapte, prinzând 1 ten si doi crapi. Este o balta sălbatică unde poți campa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]