Home Locuri pescuit Partide ID:27227

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 3
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person arsy
  • scheduleacum 3 ani
  • visibility5958 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 3 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70lei/12h, 100lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drumul sper Urziceni, dreapta spre sat Bitina, se tine drumul de asfalt până se termină, stanga după mănăstirea Chiroiu si imediat după case se tine drumul din dreapta care coboară la baltă.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb fiert, aromat.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 24 de ore, după fermă, la plantat. Vremea a fost caniculară. Nivelul apei a fost scăzut și am plantat cam la 7-10m de stuf. Activitate am avut noapte, prinzând 1 ten si doi crapi. Este o balta sălbatică unde poți campa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]