Home Locuri pescuit Partide ID:25956

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorChiroiu 3
loc. Chiroiu, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person kidiulian
  • scheduleacum 5 ani
  • visibility61 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 5 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum bunicel, balta mare si cu mal asezat, poti sta cu masina langa tine.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit un amestec din mai multe nade; momeli: rama, viermus, pufuleti 5 arome, boilies, libelula, porumb dulce. etc... degeaba.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre 6:30-16:00. Vreme insorita, fara vant, nesemnificativ pana pe la 12:00. Am pescuit aproape de capatul baltii spre Chiroiu 4; putina lume, 4-5 masini si toti au plecat pe la 12:00-13:00. Am folosit 2 undite de 7m si 3 lansete. NIMIC! Balta secata, il trimite pe un baiat de la stana sa ia banii (si saracu vine cu capul in pamant ca stie ca nu mai e peste in balta dar e pus de sef su sa mai incaseze ceva). Rezultat: 500g de ghibort si bronz, cu asta am plecat acasa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]