Home Locuri pescuit Partide ID:12303

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCanalul Siderurgic
loc. Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person nebunul
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility1733 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis A.G.V.P.S. plus P.G.

label_outline
Drum de acces
D.N.3 inainte de a intra in CALARASI la siderurgic, la dreapta, dupa un KM pe stinga incepe Canalul Siderurgic, un KM mai inainte exista podul care traverseaza canalul pentru acces pe celalalt mal.

label_outline
Momeli folosite:
Cel mai bine a mers la patratica de mamaliga, cat mai mica [un cm patrat], rime de gunoi rosii, unii dadeau si la viermusi . Chiar am vazut unii care dadeau si la pufuleti.


label_outline
Comentariu despre partida
Eu locuiesc in MADRID iar vara merg in concediu acasa la CALARASI, sunt nebun dupa pescuit. Canalul siderurgic ofera o mare varietate de pesti: crap, caras, platica, stiuca, avat. Eu cel mai mult am prins caras, am avut zile cind am luat si 8 KG. Am folosit undite telescopice de 6 m si lansete.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 8 kg
-Somn: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]