Home Locuri pescuit Partide ID:23827

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Calareti 1
loc. Calareti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person steaua1986
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility2678 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum ok pana la balta.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, viermusi, rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Totul ok dar prezenta patronului a fost prea agasanta. Nici nu am ajuns bine pe balta si a sosit sa ne intrebe politicos de intentii... Am aflat cu aceasta ocazie ca putem prinde maxim 3 kg peste. Ce este mai mare de 3 kg se elibereaza (corect) restul se poate retine in limita anuntata de 3 kg, dar la 50 ron doar 3 kg e cam prea exclusivist!! In rest conditii bune, peste cam mic si putin dar deja ne-am obisnuit ca noi suntem de vina s-a prins ieri si se va prinde maine.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]