Home Locuri pescuit Partide ID:23327

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Bunget Bratesti- Lacul 2
loc. Bratesti, jud. Dambovita

  • Adaugat de: person gabriel71
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility116 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100ron/12ore

label_outline
Drum de acces
drumul de acces foarte bun chiar si in conditii de vreme rea.

label_outline
Momeli folosite:
pop-up ananas cu banana, porumb uscat dipuit in Scopex in combinatie cu o flotanta de plastic ! Am nadit cu spombul nada compusa din boabe de porumb,grau, canepa si mancare de papagal, fierte 30 de min si amestecate cu srot.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a durat cam 11 ore,de la 7 la 18. Vreme frumoasa, putin inorat, vant slab, presiune atmosferica scazuta. Am pescuit in apropiere de pontonul 3 cu un numar de 4 lansete. Deoarece a fost intr-o zi de miercuri balta era aprope goala, foarte putini pescari. Am prins 5 crapi intre 2-3 kg si am mai avut inca 4 trasaturi ratate. Pe aceasta balta plantatul este interzis, pestele fiind invatat sa manance relativ aproape de mal 70-100 metri. Balta este dotata cu pontoane si casute, cosuri de gunoi, magazin de unde puteti servi cafea, bere etc.. Recomand lacul Bungetu celor ce doresc o partida reusita, in aceasta primavara s-a populat cu 5 tone crap intre 2-5 kg cu toate ca avea o densitate destul de buna! Filmuletul cu popularea baltii m-a determinat sa o incerc si nu am regretat!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]