Home Locuri pescuit Partide ID:6420

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBujoreni
loc. Bujoreni, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person forum
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility67 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
O balta buna pentru un incepator, va recomand Bujoreni este la 60 Km de Buc., are cativa copaci pe partea cu satul (asta daca aveti noroc sa gasiti locurile libere) se intra destul de bine chiar daca ploua si se prinde foarte bine carasel (destul de mic), mai mare nu am vazut, se spune ca exista dar... Paznicii sunt OK chiar foarte de treaba, taxa 20 RON ziua 30 RON zi+noapte, se poate planta. Fire intinse.

Postat pe forum de: Victor Voicu


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]