Home Locuri pescuit Partide ID:26694

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBujoreni
loc. Bujoreni, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person fisher57
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility3401 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun, chiar in conditii de ploaie se poate ajunge sau pleca, fara probleme.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit boabe de porumb cu arome diferite si uscate. Mentionez ca am plantat cu navomodelul.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a durat 24 de ore intre orele 12.00 si 12.00 a doua zi. Vremea a fost rece, dar potrivita etapei din calendar. Am pescuit in partea din spate a baltii. Mai era un pescar pe balta.
Rezultatele partidei de pescuit au fost complet NULE. In 24 de ore nu am avut o trasatura. Mentionez ca am mai facut o partida de pescuit pe aceasta locatie inainte cu 3 saptamani, care a avut aceleasi rezultate. Aceasta balta mi-a intarit certitudinea ca baltile din Teleorman, nu sunt destinatii, pentru pescuitul sportiv. Patronii percep taxe nesimtite (aprox.100 RON/12 ore, plus taxa de plantat) si peste nu au in balti!!!
Pentru viitor ma orientez catre baltile din Ialomita si Calarasi, unde patronii percep taxe rezonabile (50 RON/12 ore, iar la unele plantatul cu navomodelul este GRATUIT).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]