Home Locuri pescuit Partide ID:14269

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBujoreni
loc. Bujoreni, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person costyiantu
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility2409 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum de acces spre balta bun. La iesirea din Bujoreni se face dreapta pe langa padure si in capat se da in balta. Se coboara prin padure la balta.

label_outline
Momeli folosite:
rame, viermusi, patratica, pufulete, porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta se pare ca are peste dar te "omoara", caraselul la undita. Bineinteles, povesti cu capturi in zilele precedente, locatia buna pentru a iesi la un gratar cu familia.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]