Home Locuri pescuit Partide ID:27376

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBugeac
loc. Sat Bugeac, jud. Constanta

  • Adaugat de: person cotoiul435
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility11619 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
200lei/24ore

label_outline
Drum de acces
drumul spre balta, de la iesirea din sat, este prost; nu s-a facut nimic in acest sens, daca ploua drumul este impracticabil.

label_outline
Momeli folosite:
porumb de floricele cu tehno puffy.


label_outline
Comentariu despre partida
Am revenit pe aceasta balta dupa 2 ani, sperand ca s-a schimbat ceva. Din pacate am constatat acelasi comportament agresiv si injust al paznicului de zi din 01.10.2016.
Marea problema a acestuia este insotitorul care, in opinia sa, ar trebui sa plateasca taxa de pescuit=100 lei. Pentru ca nu am fost de acord cu aceasta aberatie, ne-a sicanat toata ziua. Spre sfarsitul zilei a sosit la locul de pescuit in stare de ebrietate si mi-a spus sa-i arat pestele. Am procedat asa, numai ca dl. paznic a inceput sa bage mana in juvelnic si sa arunce din pestele prins, sub motivul ca acesta ar avea sub 1,2kg. M-am opus acestui gest nefiresc fara a cantari in prealabil pestele. Am imprumutat un cantar de la vecini pentru a cantarii pestele pe care respectivul afirma ca nu ar avea greutatea permisa. Vazand ca nu are dreptate imi spunea ca am cantarul masluit. Pe scurt a avut un comportament impardonabil. Din circa 20 de capturi, am reusit sa retin, conform dimensiunii pestelui, 7 ciortanei ce au cantarit 12kg, restul a fost eliberat imediat ce a fost prins.
La costurile unei astfel de partide nu se merita: 200partida+70 lei bacul+90 lei benzina.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]