Home Locuri pescuit Partide ID:27004

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBugeac
loc. Sat Bugeac, jud. Constanta

  • Adaugat de: person ciupanezu0
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility10497 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/12h

label_outline
Drum de acces
foarte prost, daca ploua ramai acolo, degeaba platim taxa de balt si mai rau nu-i nici drumul bun de la iesire din sat, si nici macar pe dig unde esti obligat sa dai la peste.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, ttx, rame, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Dis-de-dimineatza am inceput prost, cum am ajuns in Calarasi la bac am avut o primire de catre ce-i care incaseaza banii de nu se poate, taxa de a trece cu bacul pentru cei din Bucuresti si etc. este de 35 de lei, numai ce-i din Constanta si Calarasi platesc 18 lei, discriminare totala fata de noi, o bataie de joc. Am ajuns in sat in Bugeac, cum am intrat pe camp ... stop joc nu se putea intra cu masina, toata noaptea a plouat. Am luat-o pe la manastire si acolo se putea intra, cu mici exceptii, dar cand mai aveam cca 200 de metri ne-am intalnit cu 2 masini de C-TA care erau de miercuri seara, nu aveau de cat 2 ciortani la 1,5kg. Am plecat acasa si, ca sa nu mai platesc bac-ul, am preferat sa ocolesc 60 de km sa ajung la Cernavoda si sa platasc taxa de pod. Am ajuns acasa la ora 12, dezamagire totala din partea patronilor de la Bugeac, nu repara drumul deloc nici macar un tractor cu o lama nu baga macar pe dig ...esec total.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]