Home Locuri pescuit Partide ID:25495

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBugeac
loc. Sat Bugeac, jud. Constanta

  • Adaugat de: person cotoiul435
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility239 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
200 lei / 24 ore

label_outline
Drum de acces
daca ploua nu se mai poate intra.

label_outline
Momeli folosite:
nade: porumb natural si porumb la borcan.


label_outline
Comentariu despre partida
Accesul pe balta, fara a avea probleme, se face la ora 5.00.
Atentie mare la insotitori. Daca insotitorul pune mana pe lansete, chiar daca aveti doar cinci lansete, va fi pus sa achite taxa de 100 respectiv 200 lei in plus fata de taxa initiala pe care a achitat-o pescarul. Am pescuit pe la mijlocul baltii. Balta destul de aglomerata. Drumul de la Bucuresti pana la balta a costat 190 lei. Am prins 9,5 kg ciortan si 3,5 kg de caras si platica. Va recomand sa aveti rod pod.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 9 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]