Home Locuri pescuit Partide ID:3315

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBudesti
loc. Budesti, jud. Neamt

  • Adaugat de: person Marco00
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility36 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Este adevarat...daca trage bine proprietarul nu mai lasa pe balta..de ce? habar nu am.
Si taxa e de 500.000 lei...poate era mai mica la inceput de an dar fiind sezon de vara se poate sa aiba si el nevoie de bani de o mica vacanta.
Oricum, din informatiile adunate de pe cei ce frecventeaza acest iaz, cam slabut cu prinsul...iar pe data de 29.08.2005 e programat secarea lui si sortarea pestelui - informatie obtinuta de la paznicul baltii pe data de 26.08.2005. Taxa pe 2005: 50 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]