Home Locuri pescuit Partide ID:1921

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBudesti
loc. Budesti, jud. Neamt

  • Adaugat de: person anglerwho
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility63 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost sambata 09.04 in "misiune de informare". Erau ceva pescari pe balta mare si, in ciuda vantului rece, prinsesera cativa ciortani (700-800g). Ne-am gandit ca e de bun augur pentru iesirea de a doua zi.
Duminica, insa, surprize-surprize (neplacute!). Administratorul a hotarat sa nu mai permita pescuitul pe iazul mare, speriat ca pescarii de sambata au prins prea mult peste. Cu aceeasi taxa, aproximativ 10 pescari am fost indrumati pe iazul al doilea-secat in toamna (am aflat de la localnici) si "populat" cu 2 tone de "caras" (am aflat de la paznic). "Carasul" era de fapt subdimensionat (de la 30g la max. 200g).
Pentru mine e inca un iaz unde esti bine primit cand ti se iau banii si nu prinzi mare lucru, in schmb ti se interzice accesul daca pestele mananca prea bine si ai sanse sa-l prinzi.
Sfatul meu: evitati locatia aceasta, administratorul e cu foame mare in gat si schimba regulile de la o zi alta.

Taxa pe 2005: 300000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]