Home Locuri pescuit Partide ID:9517

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoteni
loc. Boteni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person jijikul
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility24 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces este pietruit pana la 300 m de balta. Pe o parte este mult stuf si locuri mai putine. Pe partea opusa este pajiste si multe locuri de stat la plaja si gratar. Balta frumoasa.

label_outline
Momeli folosite:
Am dat si la lanseta si la undita cu majoritatea momelilor uzuale (viermi, rama, patratica, porumb). Fara momeli de crap (pufuleti, boaba uscata, etc). Sambata (16.06.2007) am prins de dimineata si pana la 16.00 aproape numai la vierme. Dar si la restul. Duminica, in schimb, rama a fost de baza. Caras frumos si biban la fel (4 kg Sambata si 6 Duminica). Nevasta-mea a prins - nu-mi explic cum, pentru ca e super incepatoare!!! - un ten de 3 kg la vierme rosu.


label_outline
Comentariu despre partida
Una peste alta, balta e cocheta si pitoreasaca. N-am prins manelisti niciodata (o vizitez din 95). Mai nou, am observat si pescari cu "scule" (salupe de plantat, sonare, etc). Fiind mica, e putina lume dar, in weekend e bine sa mergi de dimineata. Am observat ca trage la orice dar depinde de ce toane are. Pentru o iesire linistita si fara mari pretentii (exemplarele obisnuite de crap si ten au cam 3-4 kg, rar mai mari) e ideala.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 4 kg
-Biban: 2 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]