Home Locuri pescuit Partide ID:18292

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoteni
loc. Boteni, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person William
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility800 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun petruit, chiar daca ploua nu sunt probleme.

label_outline
Momeli folosite:
Porum, Boiles, viermus, rama si patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a inceput undeva in jurul orei 8.00, vremea a fost destul de mohorata si cu putin vant. Balta nu era aglomerata deloc mai erau cam 3 - 4 pescari.
In jurul orei 10 am avut prima trasatura la patratica, un ciortanel de aprox 1.5 kg, dupa cam 2 ore a venit si al doilea, care a tras la virmus cu rama aprox 1 kg. Cred ca daca aveam parte de un timp mai bun, am fi avut parte de niste capturi mai mari si mai numeroase. Balta destul de curata apa la fel, paznicul ok.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]