Home Locuri pescuit Partide ID:27781

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoldesti Gradistea
loc. Boldesti - Gradistea, jud. Prahova

  • Adaugat de: person kosmynilie
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility14952 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Bun pana la balta si pe jos in stanga unde nu este voie cu masina.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Pescuit intre 6 si 19. Vantul a batut foarte tare din fata dar a fost perfect pentru pescuit. Am pescuit pe partea stanga a baltii unde nu este voie cu masina. Am prins 5 crapi, 3.9 kg, 4.2 kg, 4.7 kg, 5.2 kg, 6.3 kg plus unul scapat. Nu este permis plantatul dar merge cu racheta de nadit cu porumb. Paznicii foarte ok. Nu este limita de peste. Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 24 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]