Home Locuri pescuit Partide ID:26554

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoldesti Gradistea
loc. Boldesti - Gradistea, jud. Prahova

  • Adaugat de: person xella2007
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility606 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12h sau 120lei/24h

label_outline
Drum de acces
ok.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, bile si alte dracovenii.


label_outline
Comentariu despre partida
Am inceput partida pe data de 16 si am incheiat-o pe 18 septembrie, deci 3 zile in care nu am reusit sa aduc nimic mai in mal, tot pestele se hraneste la distanta de 200m acolo unde cei cu navo l-au invatat. Nu am vazut nici un pescar care arunca din mana sa prinda, pacat de aceasta balta care are un potential sau cel putin avea pana nu de mult.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]