Home Locuri pescuit Partide ID:25930

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoldesti Gradistea
loc. Boldesti - Gradistea, jud. Prahova

  • Adaugat de: person danmagura
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility103 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este numai gropi.

label_outline
Momeli folosite:
viermi, porumb, rama.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost in data de 11-13 aprilie 2015 si in aceste zile am prins 3 carasi de 100 grame. Am folosit viemi, rama, boabe si alte ingrediente si nimic. Erau pe balta in ziua de paste peste 150 de masini si nimeni nu prindea nimic. Si-au batut joc de atatia oameni, nici macar caras mic la bat nu tragea. Sa nu va duceti la aceasta balta, este cea mai mare teapa, este imposibil in 3 zile sa prinzi 3 pestisori.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]