Home Locuri pescuit Partide ID:2292

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoldesti
loc. Boldesti - Gradiste, jud. Prahova

  • Adaugat de: person legendaru
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Stimati pescari, vreau sa va anunt ca aceasta balta este ca POMUL LAUDAT, iacata de catva timp pe aceasta balta, nu sa mai prins nimic care sa satisfaca orgoliul unui pescar, fie el chiar si un incepator.
Mai vreau sa adaug si faptul ca drumurile pentru masina sunt foarte greu sau deloc practicabile. Daca tineti la masinile dumneavoastra evitati sub orice forma drumul de pe Dig.
Fac aceasta observatie pentru ca dumneavoastra sa nu picati in aceeasi plasa ca si noi.
Va dorim in continuare Fir Intins. Taxa pe 2005: 300000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]