Home Locuri pescuit Partide ID:13135

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBlejesti
loc. Blejesti- Videle, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person aminpescar
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility32 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40lei/12h

label_outline
Drum de acces
bun pana la balta.

label_outline
Momeli folosite:
Vierme si pufi albi dar mananca la orice pui in ac, personal am luat 14 kg caras cu o undita iar toti 3 prieteni care am fost 38 kg caras. Atentie, balta super aglomerata. Au fost in jur de 400-500 de pescari.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta numai de caras, pentru cine vrea distractie maxima recomand cu incredere. Taxa 40 ron - 2 undite la caras sau 80 ron - 4 lansete la crap. Nu merita la crap deoarece eu cred ca nu este ciortan mai mare de kg pe care il iei oricum si la undita dar nu ai voie sa il retii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 14 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]