Home Locuri pescuit Partide ID:12864

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBlejesti
loc. Blejesti- Videle, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person aidi
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Bucuresti-Draganesti Vlasca, dreapta catre Videle, la sensul giratoriu stanga catre Blejesti iar la intrarea in Blejesi se face un drum la stanga catre Ciuperceni. Dupa maxim 1 km se face stinga pe un drum pietruit care da in balta (400 m).

label_outline
Momeli folosite:
Bob de porumb uscat, rama, mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida reusita. Tin sa precizez ca taxa este de 80 lei/12 ore la crap (10kg) cu cinci lansete si 40 lei/12ore la caras, plantatul 20 lei.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Caras: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]